Om oss

På disse nettsidene vil du finne informasjon om håndverksyrket blikkenslager, samt tips og råd til hvorfor du kan ha behov for en blikkenslager. Blikkenslagere gjør veldig mye forskjellig i løpet av sin arbeidshverdag, det kan være alt fra montering av tak og fasader på hus til å montere ventilasjonsanlegg hos store bedrifter. Å jobbe som blikkenslager vil altså si at man har en innholdsrik hverdag.

I de ulike underkategoriene på denne nettsiden vil du blant annet finne informasjon om rengjøring av ventilasjonsanlegg, om industri- og næringsbygg, boligventilasjon, hvilke produkter som tilbys i sammenheng med blikkenslageryrket, samt litt mer om isolasjon, vifter og filter, og takrenner og nedløp.

Det er veldig viktig og lurt å vedlikeholde hus og indre systemer i sin egen bolig. Alt vil bli slitt med tiden, derfor vil det etter mange års bruk ikke lenger fungere like optimalt som da det var nytt. På grunn av dette er nøye vedlikehold ekstra viktig å legge vekt på, samtidig som det er lurt å velge riktig utstyr og håndverker når man bygger nytt, slik at man kan være sikker på at det blir gjort et ordentlig stykke arbeid og at man velger kvalitetsvarer som man vet vil vare en god stund.

Det vil være dumt å kjøpe billigere dersom man er nødt til å bytte det ut etter ett eller to år. Å velge produkter og leverandør med omhu er altså noe man vil tjene på i det lange løp. Som sagt, vil disse nettsidene gi deg all informasjon du trenger for å være sikker på at din bolig eller din bygning vil være utstyrt med riktig utstyr og at arbeidet blir gjort på en ordentlig måte.